На 14 декември Теодора Духовникова навърши 46 години. Актрисата сподели с

...
На 14 декември Теодора Духовникова навърши 46 години. Актрисата сподели с
Коментари Харесай

Различният рожден ден на Теодора Духовникова

На 14 декември Теодора Духовникова навърши 46 години. Актрисата сподели с почитателите си в обществените мрежи по какъв начин тъкмо е прекарала светлия си празник. 

Оказа, че тази година е решила да го отпразнува малко по-различно, а точно без шумно празненство, както нормално прави. 

" Имам рожден ден, Стефане, купонче, нещо? ", започва тя поста си, като в действителност предава диалога сред нея и половинката ѝ - Стефан Духовников, с който са дружно повече от 20 години.
 Захари Бахаров, Теодора Духовникова и актьорите, които поддържаха Юлиан Вергов в абсурда с Диана Димитрова
Актьорите, които поддържаха Юлиан Вергов

Ето какво имат да кажат....

" Стига с тия купончета, моето момиче, душа не ти остана от тия купончета ", ѝ отвръща Стефан. И откакто с известна нотка на подозрение и съмнение въпреки всичко се съгласява с него, Теодора пита какво ще вършат. " Мальовица, леки преходи, минерални бани, дребна ракийка вечер, чудно ще е ", отвръща мъжа до нея. " Мислиш ли? ", обезпокоително пита Теодора, тъй като въпреки всичко има рожден ден и мисли, че би трябвало да има нещо по-така.

" Има нещо " по-така " и то е, че в никакъв случай не е късно за най-здравословния рожден ден в живота ти ", добавя актрисата под поста и продължава с думите: " Само със Стефан, с грейка и термо чорапи по пътеката към Мальовица и каква гореща, минерална баня след тоя поход, от който ми пламнаха бузите и ми се подпали кръвта. И я усетих, че си е моя, моя тая кръв и още е там и гори, и ми прави работа и че естественото човешко тяло има потребност от старание, а душата - от мир и една почтена и вкусна храна за вечеря и една ( две ) хубави ракии преди сън и един човек, който те обича ", приключва обявата си Духовникова, изрично затвърждавайки, че това са обикновените частици на щастието. 
 Как наподобява дребната щерка на Теодора Духовникова
Как наподобява дребната щерка на Теодора Духовникова

Ема към този момент е една красива млада дама

Актрисата не пропуща да изкаже благодарности към всички, които са я поздравили за светлия ѝ празник, като споделя, че са ѝ донесли доста наслада. Съдейки по фотосите, можем да кажем единствено, че актрисата наподобява в отлична форма и е на върха на щастието. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР